Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Vinduespudsning med rentvandsanlæg: Hvordan virker det?

Der er noget som har revolutioneret vinduespudser branchen

Det er brugen og tilgængeligheden til høj kvalitets avanceret udstyr og ressourcer. En af de mest populære af disse, som har ændret måden vi pudser vinduer på er rentvandsanlæg.

Du tænker nok “vand er vel vand?”, men det er forkert – der er en grund til at vandet direkte fra din vandhane ikke kan klare opgaven til perfektion. Har du nogensinde undret dig over hvorfor der er små hvide pletter tilbage på vinduet efter du har pudset det? Du kan takke kalk, forurening, pollen og støv for det.

Så hvad gør rentvandsanlæg systemer så specielle?

Rent vand er lige præcis hvad det lyder som; rent vand. Der er intet andet i det end vand. Ingen salt, kalk eller mineraler.

Der bruges en “TDS måler” som kan måle renheden af vandet. Hvis den viser 0, så vil vandet være helt, helt rent uden noget som helst i og dets højere tal den viser, dets mere beskidt er vandet. Tallet viser hvor mange fremmedpartikler der er i vandet. Et studie viser at vand fra naturlige kilder kan have et TDS nummer der varierer fra mindre end 30 og helt op til 6000.

For at måle det vand der bruges bør både de vinduespudsere som pudser hos private og erhverv have sig en TDS måler, som viser dem niveauet af renhed, for at sikre sig et perfekt resultat.

Det anbefales at der i rent vand skal være nul fremmedpartikler i vandet, hvis du vil opnå enestående resultater med vinduerne. Det lyder tæt på umuligt, men hvis du arbejder med et og komplekst rentvandsanlæg, så kan du opnå det.

Fordele ved at bruge rentvandsanlæg:

Miljøvenligt – der bruges ingen hårde kemikalier, hvilket gavner naturen
Ingen brug af nedbrydende kemikalier, så kundens ejendom og bygning beskadiges ikke
Sikkert for helbredet, grundet at der ikke bruges kemikalier, så det er 100% sikkert for helbred
Brugen af rentvandsanlæg vil efterlade dine vinduer og rammer uden pletter og striber
Brugen af rentvandsanlæg er alle pengene værd, da det vil forlænge holdbarheden af dine nye rene vinduer.
Hos CityPuds udvikler og bliver konstant bedre, vi hæver standarden for renlighed og ejendommens udstråling. Vi holder os opdateret med de fantastiske teknologiske fremskridt i vinduespudser branchen som opvarmet, rentvandsanlæg der efterlader et bedre “finish”, så vi kan forsætte med at leverer ekstraordinære resultater.

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård