group

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Vinduespudser I Vedbæk

Søger du en kvalitetsbevidst vinduespudser i Vedbæk med fokus på private og erhverv? Vi leverer vinduespudsning til 700+ faste kunder på Sjælland – særligt med fokus på kvalitet og tryghed. Mangler du en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser, hvor det altid er et kendt ansigt der kommer hjem til dig?

Vinduespudsning i Vedbæk

– Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Grundet din søgen efter en vinduespudser i Vedbæk, har du fundet frem til os. Os hos CityPuds har leveret en formidable vinduespudsning siden 2010 og vi er stolte af at kunne tilbyde dig en tryg, behagelig vinduespudsning med tilfredshedsgaranti. Hvis det er et krav at dine vinduer skal være pudset til perfektion, så er du kommet til det rette sted. Grundet vores store erfaring og know how, så ved vi præcis hvordan vi skal kunne give dig den service du fortjener. Siden 2010 har hjulpet mere end 700 faste kunder til en tryg og behagelig vinduespolering af højeste kvalitet.

Vinduespudser Dyssegård
Vinduespudser

CityPuds består et lille friskt team, så du vil altid kende din vinduespudser. Vi sætter en ære i, at have en god relation til alle vores kunder.

Vi ved at alle huse og ejere er forskellige, derfor skræddersyr vi sammen med dig en løsning der passer specifikt til dig. Vi tilbyder online booking, så du på alle tidspunkter af døgnet kan planlægge som det passer dig. Har du brug for hjælp eller hellere vil snakke, så står vi til rådighed på tlf. 9393 0803 og email.

Vi glæder os til at pudse hos dig.

calculator (1)

Beregn pris på vinduespudsning

0.00 kr.