Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Vinduespudsning af vinduer Må og må ikke gøre for husejere

vinduespudser

Vinduespudsning af vinduer Må og må ikke gøre for husejere

Uanset om du prøver at sælge dit hjem, have gæster til en fest, eller du bare ønsker at nyde din udsigt, vil rene vinduer få dit hele hjem til at glitre. Dine vinduer er et samlingspunkt i og uden for dit hjem, og rene vinduer giver hele huset et visuelt løft. Det modsatte er også sandt: Hvis dine vinduer har et lag eller snavs eller snavs, kan det få hele stedet til at virke mindre ren end det er. Her er et par gør og gør ikke for at vedligeholde dit hjems vinduer.

 

Glem ikke det indre

Måske har du en stuepige eller husholderske, eller du tror, ​​at du bare laver indersiden og kun har professionelle vinduespudser, der tager sig af det udvendige. Det kan virke mere praktisk eller omkostningseffektivt, men det er normalt ikke. Kun professionelle vinduespudser har værktøjerne til virkelig at udføre jobbet godt. Din rengøringsservice kan muligvis efterlade striber, og hvis du mener at gøre vinduerne selv, men på en eller anden måde ikke slipper for det … ja, du har rene vinduer på ydersiden, men hvis interiøret er støvet og snavset, vinduerne ser bare ikke ren ud. 

 

Rene vinduer sidst

Hvis du har andre tjenester udført omkring dit hjem – alt fra landskabspleje til vask til maling – er det bedst at gemme vinduerne til sidst. Hvorfor? Du vil blive forbløffet over snavs og støv, der kan røres op af endda mindre vedligeholdelse, og når det lander på dine vinduer, går der til rengøring. Det er også vigtigt at vide, at hvis du laver noget konstruktions- eller ombyggings arbejde på dit hjem, kan gips slam, maling eller endda slibende kemikalier nemt komme hen på dine vinduer. Bed dine entreprenører om at tape og dække dine vinduer for at afværge så meget af dette som muligt. Planlæg professionel vinduespudsning til sidst, så dine rene vinduer kan være prikken over i’et.

 

Vær opmærksom på hårde vand-pletter

Hårdt vand aflejrer mineraler på glas og andre overflader, hvilket efterlader hvide cirkler og mærker, der kan være vanskelige at fjerne. Det er bedst ikke at prøve at tage dem af på egen hånd. Uden de rigtige værktøjer er det ekstremt let at ridse eller skrabe glasset – og i modsætning til de hårde vandpletter, kan det ikke fjernes. En professionel vinduespudser til rensning af vinduer kan slippe af med pletter med hårdt vand og andre mineralforekomster og få dig tilbage til en klar udsigt.Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård