group

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Vinduespudser I Holte

Søger du en kvalitetsbevidst vinduespudser i Holte med fokus på private og erhverv? Vi leverer vinduespudsning til 700+ faste kunder på Sjælland – særligt med fokus på kvalitet og tryghed. Mangler du en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser, hvor det altid er et kendt ansigt der kommer hjem til dig?

Vinduespudsning i Holte

– Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Søger du en vinduespudser i Holte, så er CityPuds det rette valg for dig. Siden 2010 har vi pudset hos mere end 700 faste tilfredse kunder. Vi er med andre ord sikre på, at vi også kan blive din faste vinduespudser i Holte.

Vi er et lille energisk team, som gør alt for at give en behagelig, tryg, høj kvalitets vinduespudsning for vores kunder. Hvad end du bor i et lille skønt rækkehus eller ejer en stor landsdækkende virksomhed, så kan vi hjælpe dig.

Vinduespudser Dyssegård
Vinduespudser

En ting er at pudse vinduerne, noget andet er at sørge for at det bliver gjort perfektionistisk og til tiden, så du kan nyde fritiden og ikke bekymre dig. Med vores kompetencer indenfor vinduespudsning kan vi være det selskab der leverer helheds service der letter jeres hverdag.

Hos CityPuds er vi eksperter i at pudse vinduer. Vi er et lille godt, dansk team af vinduespudsere, som der med vores kompetencer kan opfylde dine ønsker.

Uanset hvordan din tidligere oplevelse har været med vinduespudsere, hjælper vi dig sikkert videre. Alt efter dit behov finder vi sammen ud af en god løsning, hvor vi løbende sørger for god kommunikation.

calculator (1)

Beregn pris på vinduespudsning

0.00 kr.