group

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Vinduespudser I Hørsholm

Søger du en kvalitetsbevidst vinduespudser i Hørsholm med fokus på private og erhverv? Vi leverer vinduespudsning til 700+ faste kunder på Sjælland – særligt med fokus på kvalitet og tryghed. Mangler du en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser, hvor det altid er et kendt ansigt der kommer hjem til dig?

Vinduespudsning i Hørsholm

– Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

CityPuds er et kvalitetsbevidst vinduespudserselskab for dig i Hørsholm. Vi har særligt fokus på kvalitet og tryghed. har søgt efter en vinduespudser i Hørsholm. Vi har siden 2010 har hjulpet mere end 700 faste kunder til en tryg og behagelig vinduespolering af højeste kvalitet. Det har givet os en uvurderlig know how, som vi tager med til din opgave. Vores glade vinduespudsere danner et fantastisk team, som leverer smukke resultater med en behagelig oplevelse for vores kunder.

Vinduespudser Dyssegård
Vinduespudser

Det er i dag, mere end nogensinde, vigtigt at vide hvilke mennesker der befinder sig i ens hjem. Grundet vores lange levetid, succes og kompentencer, så kan vi tilbyde dig en sikker løsning, hvor du altid vil blive mødt af de samme vinduespudsere. Vi er et lille dynamisk team, der sætter en ære i at give en enestående oplevelse. Når vi får en opgave af dig, løser vi det bedst, hurtigst og mest tilfredstillende, således at du kan nyde rene vinduer.


Du har altid direkte adgang til vores online booking, hvor du nemt kan booke en tid, så du altid kan få pudset vinduer når det passer med din kalender.

calculator (1)

Beregn pris på vinduespudsning

0.00 kr.