group

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Vinduespudser I Hellerup

Søger du en kvalitetsbevidst vinduespudser i Hellerup med fokus på private og erhverv? Vi leverer vinduespudsning til 700+ faste kunder på Sjælland – særligt med fokus på kvalitet og tryghed. Mangler du en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser, hvor det altid er et kendt ansigt der kommer hjem til dig? så er CityPuds svaret!

Vinduespudsning i Hellerup

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

CityPuds er et vinduespudserselskab for dig, som ønsker kvalitet, kundeservice og smukke vinduer. Med en historik der viser at vi har hjulpet mere end 700 faste kunder til en tryg og behagelig vinduespolering i højeste kvalitet, så kender vi opskriften på, hvad der virker. Med vores know how og erfaring glæder vi os til at tage imod dig her i Hellerup.
Du vil altid nemt kunne komme i kontakt med os på vores mail eller tlf. nr. og vi har nem online booking, så du øjeblikkeligt kan planlægge hvornår du vil have pudset vinduer.

Vinduespudser Dyssegård
Vinduespudser

Vores medarbejdere er vant til at pudse vinduer hos private og erhverv i alle størrelser og former, og vi skelner ikke i prioriteringen af disse. Vi lever af glade kunder og er aldrig bedre end vores sidste kundes anmeldelse.

Hverdagen går stærkt og der er mange ting at se til. Derfor er det afgørende at have et samarbejde med den rette vinduespudser. Vores lille team af vinduespudsere sørger for at være kvalitetsbevidste og punktlige. Det vil altid være de samme vinduespudser du bliver mødt af, for os er tryghed vigtigt. Alt dette gør vi, så du kan koncentrere dig om familien og nyde fritiden. 

calculator (1)

Beregn pris på vinduespudsning

0.00 kr.