group

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Vinduespudser I Gentofte

Søger du et kvalitetsbevidst vinduespudserselskab i Gentofte med fokus på private? Vi leverer vinduespudsning til 700+ faste kunder på Sjælland – særligt med fokus på kvalitet og tryghed. Mangler du en stabilt og kvalitetsbevidst vinduespudser, hvor det altid er et kendt ansigt der kommer hjem til dig? Så er CityPuds svaret,

Vinduespudsning i Gentofte

– Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Har du brug for en vinduespudser i Gentofte, så er du havnet det rette sted. Gennem snart 10 år har vi sørget for trygge og høj kvalitets vinduespudsninger på hele Sjælland, herunder særligt i Gentofte og vi ser frem til at pudse hos dig. Som vinduespudser i Gentofte sætter vi en ære i ikke blot at levere ekstraordinære resultater, men også at levere kundeservice undervejs af højeste kvalitet. Ud fra dine behov finder vi en god løsning, hvor vi sørger for at det er de samme vinduespudsere der kommer hver gang.

Vinduespudser Dyssegård
Vinduespudser

Hvis du vælger CityPuds som din vinduespudser, må du gerne forvente lidt mere end af andre vinduespudsere.

Lad os være din foretrukne vinduespudser i Gentofte

Tryghed bliver forsat vigtigere og vigtigere, derfor er vores lille team af vinduespudsere nøje udvalgte og du vil altid blive mødt af et kendt ansigt. Vi sørger for at opgaven bliver udført til perfektion og du samtidig får en behagelig oplevelse. Vi glæder os til at pudse hos dig.

calculator (1)

Beregn pris på vinduespudsning

0.00 kr.