Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Spar penge med vinduespudsning

Vinduespudser væk

Uregelmæssig vinduespudsning kan betyde problemer for dine vinduer

Der er en tendens til kun at ringe til vinduespudseren, når man opdager, at vinduerne er beskidte. Uregelmæssig vinduespudsning kan betyde problemer for vinduerne. Regelmæssigt planlagt pudsning kan lyde som en af de ting, som din virksomhed kan undvære, men det kan virkelig spare dig penge. Her er nogle af måderne, som regelmæssig planlagt vinduespudsning kan spare din virksomheds penge.

Butik fronts vinduer, show-vinduer og restaurant-vinduer er en del af potentielle kunders første indtryk. Farvede, snavsede vinduer skaber et dårligt førstehåndsindtryk. Førstehåndsindtryk er især vigtige for små virksomheder og restauranter, og et dårligt indtryk betyder mistet forretning. Regelmæssig rengøring sikrer forbedret “kantstens appel” og det positive samlede førstehåndsindtryk.

Udenfor vinduer står storme, regn, vind og dryp vand fra tagrender
Dryp vand kan indeholde mineraler, der påvirker og pletter glas, og kan beskadige vindues glas over tid, svække vinduet og forringe dets effektive funktionelle levetid. Planlagt rengøring stopper dette potentielle problem, før det kan nå at udvikle sig.

Et aspekt, der ikke ofte tænkes på, er vinduernes rolle i at give interiør lys og varme. En ophobning af støv og snavs hindrer både det naturlige lys og varmen. 

CityPuds Vinduespudser specialister kan pudse uden problemer, også vinduer meget højt placeret.
En erfaren vinduespudser kan se revner i glasset, bemærke eroderede steder rundt om vinduesrammen og endda uregelmæssigheder i vinduesrammen, der kan indikere strukturelle problemer i bygningen. En tidlig advarsel om nogen af ​​disse kan stoppe et reelt problem, før det bliver et alvorligt problem. Og det kan spare dig for en masse penge.

Kontakt eksperterne i dag fra CityPuds for et gratis tilbud på vinduespudsning.

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård