Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Bedste måder at rengør vindues rammer, karme og falser på

Vinduespudser

Bedste måder at rengøre vindues rammer, karme og falser på - tips fra en vinduespudser

”Lad os se det i øjnene. Ikke alle kan lide at pudse og rense vinduerne og slet ikke at skulle rengør vindues rammer, karme og falser. Folk spøger endda med, hvordan de har tænkt sig at gør alt, undtagen vinduerne.” siger Kasper som er vinduespudser. Men hvad gør rengøring af vinduer så slemt, at folk udskyder det i længere tid, end de har lyst til at indrømme? ”Pudsning af glasset er ikke så hårdt. Det er tidskrævende hvis man ikke har øvelsen, bestemt, men ikke hårdt. Den virkelige smerte er vinduesrammerne og karme. De bliver dækket af snavs (fugt fra dug, døde insekter, pollen osv.), og mange har ingen idé om, hvordan man gør dem lettere at rengøre.” – fortæller Kasper.
Lad os se på de bedste måder at rengøre vinduesrammer og karme på (relativt smertefrit).

 

Vindues rammerne og karme kan blive snavset hurtigt, men du kan få dem til at skinne igen med disse tip – den bedste måde at rengøre vindues rammer karme og falser på

1. Støvsug det værste op

Chancen er, at du har et par stykker blade og små kviste i dine vinduesspor. Brug en støvsuger til at suge op løst snavs og skidt.

2. Dæk området med natron

Natron er bedst kendt for sin slidstyrke. Det er godt til at få næsten alt skidt af med. Dæk de værste områder med natron. Sørg for at komme ind i alle kroge og riller. De værste områder er normalt i hjørnerne. For at gøre natron lettere at drysse over området skal du bruge en plastik ske eller øse. På denne måde er det mindre sandsynligt, at du får natron over hele gulvet.

3. Tilsæt eddike

Dernæst vil du dække bagepulver med hvid eddike. Ikke tilføj for meget, eller du vil vaske væk al natron. Du vil tilføje lige præcis nok til, at eddike mætter natron. Kombinationen af ​​de to vil medføre en boblende reaktion, der hjælper med at løfte snavs op. Lad eddike og natron sidde på området i 5 til 10 minutter.

4. Brug en tandbørste til at rengør vindues sporene

Tag en gammel tandbørste og skrub hjørnerne virkelig godt, arbejd natron og eddikeblandingen mod midten af ​​banen. Når al klister og natron er i samlet i en klump, skal du tage et fugtigt papirhåndklæde og tørre det op.

  • Hvis dine vinduesspor er virkelig snavset, skal du muligvis gentage trin 2 – 4, indtil du får det helt rent rene.

5. Tør af

Tør vinduesrammerne og karme med en ren, våd klud, og lad den tørre.

Se? Det er ikke så svært at gøre… det kræver bare noget albue fedt og lære de bedste måder at rengøre vinduesrammerne og karme på. Det tager tid, men du vil være glad for, at du gjorde det, når dine vinduer er skinnende rene. Det gør det mere behageligt at lukke vinduerne op for frisk luft.

 

 

CityPuds er en vinduespudser virksomhed, der servicerer Hovedstadsområdet siden 2011. Vi er i blandt de bedste vinduespudser specialister i Danmark. Vores professionelle personale af vinduespudser er uddannet til at levere den sikreste og mest omkostningseffektive metode til vinduesrensning og pudsning for at sikre den højeste kvalitet af service mulig for alle, både for kommercielle og private rengøringsbehov. Vi leverer tjenester til bygningsledere, facilitetsstyringsfirmaer, detailforretninger, gallerier, entreprenører, arkitekter, ejere og lejere.

 

Vores personale er dygtigt uddannet i bådvinderstolen, bælte- og stigearbejdet, og vores lift er i stand til professionelt at rengøre dem, der er svære at nå eller faste vinduer i øverste etage. CityPuds giver også fjernelse af hårde vandpletter, mineralaflejringer og konstruktionsrester.

 

CityPuds giver et gratis estimat med en inspektion på stedet og tilbyder forskellige muligheder for vinduespudsningstjenester. Forslag vil blive sendt eller faxet på en rettidig måde. Henvisninger gives med glæde efter anmodning.

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård