Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Juli Månedens bedste Bedste – Betty og Leif

Betty og Leif 🥰👏

Det var en skøn solskinsdag I juli måned, da jeg var ude at pudse hos Betty og Leif i Herlev. Jeg parkerede bilen på gæsteparkering og sørgede for at den store varevogn ikke holdt i vejen. Da jeg går ned ad stien, er jeg omgivet af et hyggeligt og nydeligt boligkvarter. Efter kort tid står jeg foran Betty og Leifs hjem, de både har gjort klar med kaffe og småkager (livet som vinduespudser er bestemt ikke dårligt).☀️🧁

Jeg bliver mødt af en storsmilende Betty, som roser sit barnebarn Mathias til skyerne for at give dem en gratis vinduespudsning. Kort efter kommer Leif ud og giver mig hånden, han er ligeså glad. Leif viser mig rundt i huset og jeg går i gang med at pudse. Efter jeg har pudset 1. sal, så er det kaffetid.

Vi sætter os ud i solen sammen og nyder en god kop kaffe. Jeg spørger ind til deres diamantbryllup, da jeg så en smuk håndlavet blå diamant lavet i træ, hænge i et af værelserne. Tænk at have sådan et stærkt forhold efter imponerende 60 år sammen, det er noget vi alle kan lære noget af.👩❤️👨

Vi får os en utrolig hyggelig samtale omkring deres tid i boligområdet, deres familie og liv (og får drukket en masse kaffe og spist mange småkager)

Efter kaffepausen pudser jeg resten af huset og takker for denne gang.
Det var en utrolig hyggelig oplevelse, som jeg længe vil huske. Det er ikke hver dag, at man møder så positive og friske mennesker. 😄😄😄

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård