Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Hvorfor skal jeg pudse mine restaurantvinduer?

Vinduespudser

Rengøring af vinduer er en vigtig del af vedligeholdelsen af en attraktiv og hygiejnisk restaurant.

Enhver virksomhed, der involverer mad, bør sætte renligheden af deres virksomhed helt øverst på deres prioriteringsliste. Restauranter den slags forretning, vil drage fordel af hyppige ugentlige eller to-ugentlige vinduespudser besøg.

 Ofte findes de i travle, centrale steder, hvor restaurantvinduer er tilbøjelige til at blive snavset hurtigt både inde og ude.

 Her er fem grunde til, at regelmæssig, professionel vinduespudsning er en væsentlig del af vedligeholdelsen af en restaurant.

Udseende

For rigtig mange mennesker spiller æstetikken og stemningen i en restaurant en vigtig rolle i spise oplevelsen. Beskidte eller stribede vinduer kan distrahere fra maden eller værre endda forvirrende, når folk prøver at spise.

Omdømme

Mens spisesteder sandsynligvis ikke får omtale om hvor rene dine vinduer er, men hvis de er beskidte, vil dette sandsynligvis få omtale! Beskidte vinduer er grimme og kan ende med at miste nye kunder, hvis de ser vinduer som det første, når de går forbi og ind i din restaurant.

Hygiejne

Enhver virksomhed, der sælger eller serverer mad, skal være meget omhyggelig med at rengøre og vedligeholde deres lokaler regelmæssigt for at sikre, at de er hygiejniske. Alle beskidte overflader, inklusive vinduer, kan blive en grobund for bakterier, hvilket er særlig farligt i områder, hvor mad opbevares, tilberedes og konsumeres.

Holdbarhed

En opbygning af skidt og møg kan svække dine vinduer over tid. Regelmæssig vinduespudser hjælp kan hjælpe med at forlænge levetiden på din restaurants vinduer og spare dig penge på reparationer og udskiftninger i det lange løb.

Fugt og fedt

Indersiden af ​​restaurantvinduerne bliver tilbøjelige til at blive snavset lige så hurtigt indvendigt på grund af overskydende fugt og fedt i luften fra kontinuerlig madlavning.

Hos CityPuds leverer vi professionelle vinduesrensningstjenester til restauranter, caféer og barer over Hovedstadsområdet og Nordsjælland. Vi bruger professionelt udstyr og teknikker for at opnå fremragende resultater, du kan stole på os for at holde dine restaurantvinduer funklende. For mere information om vores tjenester eller for at modtage et gratis tilbud, ring os på 93 93 08 03

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård