Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Hvorfor pudse vinduerne i regn og slud sæsonen?

Vinduespudser

Efterår og vinter - Det er hårdt for dine vinduer

Når de bliver mere beskidte, vil der ske mere skade. Rene vinduer vil forblive rene og i bedre stand længere.

En almindelig misforståelse er, at vinduespudsning er en luksus, når det i virkeligheden også indgår i den nødvendige vedligeholdelse af ejendommen. Ligesom det er nødvendigt at slå græsset, gøre rent og rydde sne, vil vinduespudsning også forlænge levetiden. Som vintermånederne lurer over os, er der en fælles ting vi alle må affinde os med og det er vejret. – – Regn, sne, tåge og slud.

Man kan undre sig over om disse former for vejr bringer skidtet med dem og svaret er ja, men uden allerede eksisterende partikler af skidt på glasses, vil det nye skidt som dette vintervejr tager med sig ikke sætte sig fast og praktisk talt bare trille af glasset.

Skidt får dine vinduer til at se beskidte ud, ikke regnen. Støv fra biler, byggeri osv., pollen fra træer og fra mange andre steder sætter sig på dine vinduer. Regndråber flytter skidtet rundt på dine vinduer og efter at regnen er tørret, sidder skidtet fortsat på glasset. Skidtet er nu meget synligt, fordi det er blevet spredt over hele ruden. Pudsede vinduer forbliver rene efter regnen fordi at når vandet tørrer er der intet skidt tilbage der forstyrrer dit udsyn.

 

Så uanset vind og vejr, er CityPuds her for dig. Vi håber at se dig i vinter/regn sæsonen. 

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård