Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

Derfor er rene butiks- og kontorvinduer er vigtigt

Udsigten der ses gennem vinduer påvirker menneskers humør.

Lad os undersøge det nærmere..
Det er videnskabeligt bevist at der er en målbar forskel på om butikskunder og ansatte ser gennem et rent vinduer hvor de let kan se ud på naturen og ind på butikkens udvalg eller om de ser gennem et beskidt vindue.

– Et beskidt vindue har en negativ indflydelse på folks humør.
En bygnings udseende (herunder dets vinduer) og udstråling er en direkte reflektion af dets ejer eller lejer.

– Vi siger ikke at rene vinduer og en ren bygning vil sælge for dig, men beskidte vinduer og en beskidt bygning kan meget muligt ødelægge et salg for dig.

Rene kontor vinduer påvirker dine ansatte positivt.

I undersøgelser er det kommet frem, at ansatte i kontor bygninger og lign. føler sig mere professionelle, for de sætter en ære i hvor de arbejder. Ansatte har det bedre mig sig selv og hvor de arbejder når de kan se, at der bliver gået op i og der bliver sørget for deres arbejdsplads af ejerne.

– De føler sig værdsatte.

Skidt, møg og støv der sidder længe vil over tid minimere mængden af naturligt sollys der trænger igennem. Det er muligvis ikke et problem om sommeren, men det kan meget sandsynligt blive et reelt problem om efteråret og vinteren. Grundet en allerede mangel på naturlig sollys i disse årstider vil de ansatte have brug for al den naturlige sollys de kan komme i nærheden af, og her hjælper beskidte ruder altså ikke.

Rene vinduer påvirker også dine kunder

I endnu en undersøgelse har det vist sig at være en afgørende faktor for restauranter, cafeer, lægepraksis, skønhedsklinikker osv. om de har rene vinduer eller ej. Det er altså decideret “make it or break it” for denne slags erhverv at have rene vinduer. Alle kunder, både du og jeg, anser også butikkens udvendige udstråling som en del af butikken. Jeg spiser ikke et sted der ser snusket ud, sådan er det bare..

Hvad angår større erhverv som kontorhoteller, store revisor selskaber, advokat selskaber osv, så er vinduerne og bygning stadig oftest det første jeres kunder vil dømme jer på. Det er en del af førstehåndsindtrykket. Lad jer ikke narre, folk husker disse “små” detaljer.

Førstehåndsindtryk tæller og vinduernes tilstand kan være forskellen på om en kunde vil dømme jeres virksomhed som værende professionel, perfektionisk og detaljeorienteret. Din virksomheds bygning er tilknyttet jeres image, om i er åben for offentligheden eller ej.

Sandheden om at rengøre erhvervs vinduer..

Lad os være helt ærlige og sige det som det er.. Vinduer der har samlet meget skidt og møg får let ridser grundet al smudset der sidder på ruden og ridser kommer du ikke af med igen.. Vores bedste råd er, at få professionelle vinduespudsere til at gøre det.

Hvorfor bruge en professionel vinduespudser til at pudse jeres vinduer?

Professionelle ved hvordan de udfører deres opgaver korrekt. Professionelle vinduespudsere ved hvordan de undgår at lave striber og ridser. De ved hvordan man får et perfekt resultat på alle slags vinduer.

Fast vinduespudsning af erhvervs vinduer kan hjælpe med at forebygge ødelæggelse grundet skidt der ridser ruden over tid. Dette er særligt relevant for virksomheder der er tæt på meget trafik.

De udvendige vinduer er de første ofre for pollen, støv, edderkopper, spindelvæv og fugle efterladenskaber. Foråret er smukt, men det kan tage så hårdt på vinduerne, at forbipasserende lægger mærke til det.

Tænk på fast vinduespudsning som vedligeholdelse af ejendom og arbejdsmoral. At investere i professionelle vinduespudser kan redde dit image, sparer dig tid, booste arbejdsmoralen og sparer dig penge i det lange løb.

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård