Send E-mail

Kundeservice@citypuds.com

+45 93 93 08 03

Telefonnummer

Man - Fre: 7:00 - 17:00

Åbningstider

5 typiske fejl du begår når du pudser vinduer

At være vinduespudser og leve af vinduespudsning er et erhverv som vi ser som værende faglært
Så det er ikke svært for os at forstå hvorfor så folk laver så mange fejl, så ofte. Der er teknik til håndværket og en grund til at professionelle vinduespudseres resultat vil være ti gange bedre end et hurtigt udført arbejde af en anden. I dette indlæg vil vi gennemgå de 5 mest typiske vinduespudser fejl.

1. Pudse vinduer i solskin

En ofte begået, men nem at rette, fejltagelse er at pudse i solskin. Der er en overraskende stor mængde af mennesker der stadig tror, at fordi du kan se vinduerne og skidtet bedre i solskin vil det derfor også være bedre at pudse vinduerne på samme tidspunkt. Det vil dog oftest gøre mere skade end gavn, hvis du ikke er professionel. Grundet den stærke sol, der stråler direkte på ruden, vil vandet hurtigt fordampe og vil næsten altid efterlade striber som vil være besværlige at fjerne når de først er indtørret.

2. Glemme at pudse i sektioner

Når du skal pudse store vinduer, så husk at del dem op i mindre sektioner. Hvis du prøver at pudse hele vinduet på én gang, så vil du højst sandsynligt ende op med glemt eller indtørret sæbevand. Det resulterer i, at du skal begynde helt forfra og betyder et kæmpe tidsspild.
– Det er bedre at pudse vinduerne i etaper/sektioner og sørger for at det bliver godt første gang.

3. Bruger det forkerte vinduespudser udstyr

Ligesom alle andre håndværk, så gør vil det rigtige udstyr gøre en synlig forskel. Det forkerte udstyr vil derimod altid resultere i et dårligt “finish” og elendighed i det hele taget. Mange sværger ved avispapir og håndklæde metode, men vi be’r om at lade være. Avispapir er tilbøjelig til at efterlade sværte på dine vinduer og fibrene fra papiret vil efterlade sig mærker.

4. Være skyld i helbred- og sikkerhedsrisiko

Mange af de mest typiske fejltagelser bliver faktisk ikke opdaget, da man oftest kun lægger mærke til det endelige resultat. Dette er dog med undtagelse af når det går galt.. virkelig galt. Ens egen sikkerhed og helbred bør være ens absolutte første prioritet for alle som selv vil pudse deres vinduer og hvis du ikke har det rette sikkerheds udstyr og udstyr i det hele taget, bør du overveje at bruge en professionel vinduespudser som er specifik trænet til at undgå helbred og sikkerheds uheld.

5. Bruge den forkerte sæbe

Den sidste typiske fejl vi vil skrive om i denne omgang er faktisk at bruge den forkerte sæbe og den forkerte mængde af sæbe. Den forkerte sæbe vil faktisk resultere i at dine vinduer vil blive hurtigere beskidte. Grundet den mængde af klæben og affald der er i normal sæbe, vil dette gøre en mærkbar forskel. Med den forkerte vinduespudser sæbe vil du være nødsaget til at pudse dine vinduer oftere. Profesionelle vinduespudsere bruger sæbe der er specifikt udviklet til at pudse vinduer med og vil derfor resultere i at din vinduer er pæne i længere tid.

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Læs også

Vil du have skinnende vinduer?

Vinduespudser Dyssegård